tulihan se raha sieltä. tuli nimittäin saNpo-pankin kautta nin siks kesti. miun tilille oli tullunna 0,44 eurova ja saatteessa luki et neljä kertaa 11 senttiä kertaa fiksuustekstarit joten mie olen nyt tasat valtion kans. tästä voimma taas jatkaa hyvillä mielin ja yhtään en enää pahasti sano.

kirkolla elämiseen liittyy erinäisiä uusia toimintamuotoja joista suurimpana mainittakoon koirien ulkoiluttaminen flexissä (härreguud miten hieno lause, ihanko yyookirjoituksissa mistä näin äkkiseltään mainittakoon että ällää pukkas äikänkokeesta). noh. siis maallahan noi karvaset ötökät tottu liikkumaan vapaana kuin taivaan linnut (naapurin) metsäs mut täällä kirkolla se ei käy päinsä koska a. täällei ole sitä naapurin metsää ja b. ne juoksee korvat lepattaen naapurin tontille hetko silmä välttää ja siitä ei kuulemma tykätä. nomie sit lyllersin paikalliseen eläinliikkeeseen ja fleksit heillen ostin. mie olin vannonu kautta kivenjakannon et MIE EN KOSKAANIKÄNÄIN fleksin kans heilu ja näin sitä ihminen takkisa kääntää tiukan paikan tullen. ymmärrän siis hyvin poliitikkoja jotka puoluetta vaihtavat. miulta saatte synpaattijat.

nonytsitten seuraava koitos on opettaa nuo koinat kulkemaan siinä flexissä ja koska niiton kaks niin niillon neljäsataa (384) eri tapaa kiertyä miun säärien ynpärille ja aiheuttaa häslinkiä ko yritän samalla vastailla ihailijatekstareihin. onneksi olin sen verta fiksu että aloitin harkkaamisen tennarit jalassa. tein nääs pts:n että kesäkuun puoliväliin mennessä onnistuttava tennareis olemaan kaatumati ja siitä sitten pikkuhiljaa korkoa jalkaan alkaen öpaut kaheksasta sentistä ja syksyllä pitäs jo mennä korkosaappaat jalas tyylikkäästi postilaatikolle ja takas. mie voin tästä raportoida ja ottaa vaiks kuveja että miten rojekti edistyy.

palataan.