mie jouvuin eilen käväseen lääkärillä ko tuli se kihti vai mikä se on se parempiosasten tauti hällävälii joku kuitenkii ja sinne kimmoeinarin vastaanotolle ko meil soppari et hää mullen soittaa ko apuja tarvii ja maksaa ei tarvi ko mie hänen luonaan sitte jos vikaa on sillee mitän isoja vikoja viel tän ikäsel tytönhupakol mut eilen tuli. kysyvät nimittäin mannekiiniksi joku isompi näytös mie sanoin et ei voi kun on tää maha.

1777538.jpg

noh enisvei. mie sinne kimmoeinarille sanoin vastaanoton likalle et pois alta nyt on emergency rouval masu pipi ja lääkärin pitää puhaltaa lyhyt oli mulla taas hame niiko aina ja matkal otin vasiten piksut veks kimmoeinari tykkää kovin aina tutkia KOKONAISVALTAISESTI mikä on hyvä ei mikään hutiloiva puoskari ole vaikka viiksiä tykkääkin pitää ja pulisongit. elvis.

mie tulin vaan teillen tähän kertomaan että huolissanne ette ole hyvin voin ja hakemuksia kivasti siellon pari ihan entistäkin heilaa jäivät sillon ruikuttaan ko mie sanoin et inflaatio nyt täs miun murukollektionissa kaikkii en jouva ja jostain on luovuttava ja kyl työ kivat heilat jostain ei toki miun veroista.

mentävä. sau.