elämä soljuu etiäpäin yhtä juohevasti ko salkkareiden luonnenäytteleminen. mut kohta mie olen pulas: mie olen viime vuonna menny lupaamaan kautta kiven ja kannon että sitoudun noudattamaan luonnonhaittakorvauksen ehtoja viiden (2) vuoden ajan ja kerään saon (nominatiivi: sato) kans. mie en tiijä et kenen kans miun on nyt maattava jos sinne kirkolle muutan ko en mie voi sieltä käsin näitä peltoloita kylvää ja niittää ja voiherraisä minkä riesan se nyt lykkäs. täson joku vertailuala ja tukipäätös ja kaikki selviää neuvoston asetuksesta EY n:o 1698/2005 jonka mie toki jo tiesinkii kohan vaan tarkistin.

 Photobucket

mie käet (tukisana: käki) ristin (molemmat = 2 kpl) ko tästä kirkolle pääsen keinutuolis rullattamaan että näistä KAIKISTA TUKIhommeleista irki. semmie sanon et kivaa on ollut mut rajansa taas kaikel. kunnallisvaaleis mie aiJon äänestää mein kylään komean tukitarkastajan ko kuitenkii näitten tarkistukses menee viikko jos toinenkii ja kenenkän lehmänpaskanhajusen lippahattusen kans en aio. piste.

kohton suomen unelmapoikamies joten son moro. turhaan jotkut näppyläperseiset vanhatpiiat vouhkaa keskustelupalstoilla et arto/janne/kimmo vai mikä-hänen-nimensä-nyt-olkaan on huonon näkönen ja jäykkä ko tönkkösuolattu muikku. hän on salskea vutismaalivahti ja kateelliset ämmät hiljaa. oisin miekii sinne päässy mut en viittiny mennä. en kerkiä enkä varsin jouva. ois jääny nimittäin sarja kutakuinkin lyhkäseks jos sinne oisin änkeny lyhkäses minaris saappaat napakasti parkettia vasten kopisten. siinois ollu muut varpuset et vat? kuka on tää upea the kuningkatar ja yks jakso ja hän-mies ois ollu pattyn. laakista.

PS. tiesittekö että löpö maksoi vuosi sitten 0,979e liitra?