kullattu ei sopinna volvon väreihin vaan laitoin ton mun pinkin tohon. ja het rupes toimimaan: oliko vähän helppoo ajaa tankille ko het ties millä puolen on korkki? mie hajen tälle ratkasulle patenttia ja selinelle taas rovikat.

täs tää sisältä päin katottuna:


Photobucket

ja sit ulkoo päiten:


Photobucket

tää on turvallisuussyistä se malli missei oo pattereit ko jos se jossain montun kohil lähtis käyntiin nin täräjäis koko volvoauto ja ois pakko vetää tien sivuun ja joskus on nii kiire ettei oikeestaan joutais. ja sit tää toimii kans sillee et jos kesken matkan teon rupee naitattaan nin vetäsee sit tien sivuun ja ottaa käyttöön ja pesee ja panee taas paikalleen. täähä onku sveitsin armeijan linkkarijutska.

tää pitäs ehottomasti kuulua kaikkien autojen vakivarusteisiin.  ko mie täst kotio taas pääsen nin laitan karvanopat tohon roikkumaan ko ihanasti sopis ja esteettinen ihminen olen sen työ tiijätte. siitä sit kuva leitö. mie rupeen nyt pomon pakottamana miettimään nuit liikennevaloloit. pitäs kuulema olla jo pikkuhiljaa valmis vaiks mie vast sen ylimmäisen olen valmiiks saanu ko ollu kaikkee hässäkkää ja sit toi marsuollikii vapailla et sekin pitäs kirjanpitoon saaha laitettuu sinne deepetin kohille.

sau.