vidu. seline vaan prassaa jollain kotitekosil muNkeil eikä yhtän piä mua ajantasal täs poikaystävärosessis. sie ET JOHA seline koska myö syötiin niitä kahta mokkakakkupalaa alun toista viikkoa koko perhe (äiti+2 lasta+2 koiraa) ja silti jäi viel pakkaseen. miekö siit tempasen pöyvän koreeks ko naapurit tulee ihmimään et mikä se on se hemmetin ruastunu mersu tos pihal ja väkevät mokat siähen päälle kiehautan nin mie sanon seline et täs ollaan taas johtoasemis. ja selkeesti.

meinasvat muuten ihan väkipakol viijä miuta sinne julkisuuteen tos kirkol ko asijoin ja paikallislehen toimittaja pysähytti siinä ko olin mersua käyntiin työntämäs et kalluppia pukkaa ja nimee ja kuvaa sit lehteen ko pikkurouva ensin vastaa jotta seuraako niitä aishokkeyn kisoi ko täs ihan kohtsillään on alkamas. mie hemmettisentään nin hätäännyn et nytkö se alkaa se julkisuuvenkirous ja rattiin pompsahin ja hällen huusin jotta työntää sen kalluppinsa sinne minne aurinko ei paista ja läksin siit komiasti et sinne hää jäi hölmistymään. mie en tilaa paikallislehteä sen takii et mie siel sit kekkaloin tämän tästä ko vakavasti otettavaa imitsiä täs yritän ko aattelin etko näist kaikenmaailman kotkottajist on pelkkää huonoa sanottavaa et vaikkei sit lisurii nyt olekan miul ihan työn alla nin arvostusta herätän kunnan työntekijänä. mistä tulikin mieleeni et koeaika ohi ja se män ilman et tartti kenenkän kikuu imee et sillee outoa et mukamas ihan omil ansioil ja palkka edelleen se 4 euroa tunti mut VAAN NIISTÄ TYÖTUNNEISTA et ei siit omien asijoitten hoitelust työaikana.

mie olin taas että VAT?  ainoastaan työttömät hoitaa omia asioita omal ajal ja mie katoin oikeen tessistä ja kyl siel oli jotta "omien asijoitten hoitaminen sallittua seuraavil aloil: ärkioskin myyjä, valion konsultti, KUNNAN LIIKENNEVALOROJEKTITOIMIHENKILÖ, strippari ja lehen jakaja". mie tilasin pääjohtajalle nyt sitä revanssii mikä ain hienosti tilataan ko ei paukahdeta sinne työhuoneeseen koputtamati ja yllätetä sitä johtajaa housut kintus lukemas pattyn vaniplokia vaan että oikeen päivämäärä ja aika. son ens torstaina vartin yli.

mut nymmie meen taas. miulon vähän kevättä rinnassa ja unohin ihan sen mullan sinne kauppaan ko niin tahtosin kotosal hokea että multa tuli jo vaikka vanha juttuhan se on mut kyl se minuu ain kovasti kippuras naurattaa. mie käyn nyt siis sen mullan hakemas ja perkele jos se kalluppiäijä on siel edelleen kytiksel. mie näytän sille tissit nin eikhän mäne hiljaseks.

ainiinjuu. mie tilasin sen fitnesteepaijan mis lukee "tääl ois ihan vapaa kassa". saan tänään ja senko vetäsen sunnuntain vutismatsiin nin mie sanon et kesän tanssiaiskortti alkaa olla jo kivasti täys.