vastaus: seitsemän euroa per kuukausi.

esikoinen on kinunnut kaksi ja puoli vuotta eli yhteensä 36 kuukautta ja lukemattoman määrän kertoja itselleen runescapen member-jäsenyyttä. itsepäisenä äitinä olen aina sanonut että moiseen huMpuukiin en rahojani laita jne muuta perusselitystä.

alkuviikosta esikoinen keksi että jos ei memberiä irtoa niin sit atlantin takaa pc-peliä tilaamaan. eilen katselimme yhdessä nettitilausta ja 19,90 dollarin pelille tuli postituskuluja 26 dollaritsii joten sanoin että ei ondee. hämmästyttävän yksimielisesti päädyimme samaan ratkaisuun että jos ei nyt kuitenkaan. raha menisi nimittäin suoraan esikoisen omalta tililtä ja kiitos rikkaiden sukulaisten on siellä tilillä tällä hetkellä enempi massia kuin äitin omalla ja esikoiselle tuli pihi-kohtaus. en tiedä mistä tällaisen hienostuneen ominaisuuden on perinyt - oletettavasti niiltä rikkailta sukulaisilta koskapa äitillänsä ei moista kadehdittavaa luonteenpiirrettä OLE - ainakan kenkien/laukkujen/korujen suhteen.

nojokatapauksessa. tänä aamuna esikoinen sitten ilmoitti (muka uutena asiana) että jos ei sitä peliä niin saisko hän yhden memberi-jäsenyyden kun se maksaa VAIN SEITSEMÄN EUROA? siinä jossain rindejen valitseminen välissä asiaa sen enempiä miettimäti sanoin että sopii koskapa hinta tuntui äipänkin putjetille sopivalta.

yhteisellä automatkallamme töihin/kouluun yllättävän kiltiksi muuttunut esikoinen kertoi sitten tämän kahden ja puolen vuoden odottamisen siis kannattaneen ja lupasi jatkossa heittäytyä maailman kilteimmäksi pojaksi ja pikkusiskoaan yli kaiken rakastavaksi kansalaiseksi jos kyseinen memberi heltiää kuukausittain. katsoin että seitsemän euroa per kuukausi on aika pieni hinta kodissamme vallitsevasta seesteisyyden tunnelmasta joten lupauduin.

ay-pomo siittä isona tulee. pitkäjänteinen neuvottelija joka ei anna periksi vaan saattaa vastapuolen tilanteeseen jossa kahdesta pahasta on valittava se pienempi.