emmie ole teitä kullannuput unohtanu tässon vaan ollu kaikenmaailman hässäkkätä ja niistä suuriNpana min (huom! kuusaalainen omistusmuotopronomini) työsuheliikennepuhelimen käyttöön liittyvä.

min (taas...) lähin esimiesnainen ehdotti ma-päiväseltään lähempää tuttavuutta hänen huoneessaan ja mie tietysti ihan tohkeissani ko molemmis joukkueis pelaan niikö tiijätte ja huulikiiltoa kerkesin just sipasta huulille ja sinne hänen puduaariinsa riensin ko aattelin et nytkö tää koeaika lähestyy loppuaan enkä mie oikeen ole siis mitään saanu täs liikennevalorojektis aikaan ko omaa rosessia pukkaa ovista ja akkunoista enkä ainakan mitään mainittavampaa paitsi sen ylimmäisen valon ponsoroinnin ja monta viikkoa saitsua nin aattelin et kikuu en nyt täs tilantees voi imee ko hällä sitä ei oo mut jotain keksin kuitenkin ko näppärä kokenut nainen olen ja jösus ko mie pelästyin. hää vetäs esiin miun työsuheliikennepuhelimen viimmosen laskun ja siellä luki räntättynä että olen lähettänyt TUHATKAKSISATAAVIISIKYMMENTÄSEITSEMÄN tekstaria viimosen kuukauden aikana.

no mie sit tietysti että sou???? son kuitenkin reilut neljäsataa vähemmän ko normisti mut mullon ollukkin katkoksii täs yhteyvenpivos moneen mussukkaan ja hän että tää on TYÖSUHEpuhelin ja mie et sou???? et ei kuulemma sais. kun tolta ikeltäkii virka pois vähemmästäkii määrästä nin mie olen nyt ihan tekstaripeittoalueen ulkopuolel siähen asti ko saan uuven nummeron ja sit hirmu häslinki taas laittaa sitä kaikille virkamiehille ja muille herroille mut mie teenkii sillee et laitan sen sit tännenäin et hyö siähen jatkos ko täst tulee piakkoin hanikriisi jos mie en mitään voi vastata.

ja minuuttihinta siin uuves sit ihan sama. se kellä kuukausikortti niin se jatkuu. että ei tarvi huolestuu.

meen taas. sau.