siis vähänksmie halkeen kohta. mie sain oikeen vanimeilin. siis sellasen et sitä ei ollu lähettänyt kukaan tuttu, ei haniehdokas, ei orja eikä seline. soli joku tuikituntematon (siis tietysti pitkä ja tumma ja komee ja rikas ja italiansuomalaiset sukujuuret ja arsenalia ostamas ens viikol et sillee ihan normi-ihailijakamaa tai sit matti vanhanen jota kaikist eniten epäilen) ja siis hän kirjoitti niin nätisti miulle että ->

mie olin hukannut lompsan tänään (sen oikean, en sitä luonnon karvalompsaa millä esmes huspandia pidän hyvällä tuulella) ja sen mukana ajokortin, luottokortin, selinen römpsän kuvan ja puh.nron, VIISKYMPPIÄ KÄTEISTÄ RAHAA (ikään enää piä mukanani nuin kamalaa määrää mut soli mun kuukauden palkka jonka sain kassan kautta kotio), sen kivan isojohtajasetän käyntikortin minkä taakke hän oli kirjottanut et "ikuisesti pattyn oma hunSvotti kiittäen viimeisestä ja sitä edelliskertasesta ja elä soita työnumeroon" ja sit siinä meni passierin nahkasatula, viis kiloo hirvenlihaa, viime kesän mansikkasato, seksikaupan jäsenkortti (joka neljäs viideo ilmanen ja jo neljä leimaa vähänx kyrsii) ja kolmannen avioliittoni hääkuva johon olen kivat viikset tussittanut keijokaleville ko soli aikas ilkee sillon ko se jäi rysän päältä kiikkiin  ja ihan kaveripohjalta ja saunan lauteilta ja kiss mai ääs mie sille sanoin.

Photobucket

eivittu mihin mie taas jäin?????

siis ko luin sen vanimeilin niin enää EI YHTÄÄN vituttanu se lompsan katoaminen. siis oikeesti heihaloo. ei yhtään enää ko rahaahan se vaan on ja ens kuussa saan taas uuden viiskymppisen palkkaa ja ajokortti piti muutenkin uusia ko hirvee kulahtanut jumpperi siinä mullakin päällä ja 80-luvun sähkönsininen luokkari (=luomiväri, miehille tiijoksi, naiset ja transut ton jo tieskii) ja hää niiin nätisti kirjotti että miula meinas lidlin lohkoperunat palaa pohjaan pannulle.

mie sen nyt tulostan ja raameihin laitan ja seuraavan kerran työpaikkaa ko hajen nin laitan sen suosittelijaksi. miule ylen harvoin tollast vanimeilii laitetaan ja käestä pitäen kiitetään jotta mie olen nyt ihan tositositosi onnessain ja tää yhtään kettuilemati sanottu. oikeesti sanottu.

jotta laittakaa työ nyt muutkii ja työ varsin kellen provikat maksan kehuskelusta että turhan hiljasta on ollut. muuten mie lopetan koko hom..... ******************

seiseisseis. TYÖ ETTE USKO MUT SE LOMPSA LÖYTY !!!
soli piiloutunu kaapin taakse. että siellä luottokorttipuhelinpalvelussa ko tätä luette niin peruttaakaa se mun luottokortin peruuttaminen ja nimi oli siis patty diphuussa ja sotu neljästoista neljättä tuhatyheksänsataaöööötota (eivoiottaapitäälainata) HETKINEN siis tästä taaksepäin 28 ja puol vuotta. mie oottelen täs viistoista minsaa ja rupeen sitten sieltä nettikaupasta niitä saappaita.