miulon nin pal kaikkee pikkuhommelii et en kerkii a. töitä tehä b. muruja ja mussukoita hoijella c. vaniplokia päivittää d. kynsiä viilata enkä vallan osoitteenmuutosta tehä.

eilenkii män pitkälle tän päivän puolelle ko sitä mestariliikaottelua taas siellä kotisoffalla kasselin kose viisumin hoito imemisjärjestelmällä ei ottanu onnistuakseen. laittovat vasiten rajalle ison heterosmielisen akan seisoksimaan ko joku oli vasikoinu miun plääniä ko sen täs plokis julkasin rehellinen ko olen nin sieltä lensin ko varpusparvi rajan tuolta puolen tänne takas hirveän hospotisadatuksen kera. mie tästä olen jo noottia neuvostoliiton suurlähetystöön kirjottanu että miten voi rehellistä pienituloista veronmaksajaa tälleevällee kohella mut vastinetta en oo vielä saanunna.

ei siinä mitän, sohva on tuttu makuualusta ja kiva joskus jonkun muun päällä maata ko et aina joku miun päällä ja olihan se tramaattista kassottavaa. tselsiä kannustin ihan varsin salomon kanoun takia ko miuta nyt tuo tummempi mies niin kovin puhuttelee ihan olemuksellaan että sillee melkeen jo että kuka tahansa ko galant ei vaniposteihin vastaa että mikä hänellä on onko kovastikin koomassa että ei pysty tahi kykene. mutta siis itkua oisin lopputuloksesta tirauttanu jos oisin kerinny mut olisekuulkaa kaamee paikka kun sillee pliukastu ja tolppaan. ja mitä se trokpa sitä litsaria, sitä minen ymmärrä?

mutta sitten iloisempiin kuulumiin. ovat kunnalla hyvinnii tyytyväisiä miun työpanokseen ko olen ihan tämän kevään aikana tehnyt 2 kokonaistakin työpäivää enkä aina saitsulla tai muutoin kahvilla maleksi ja antoivat sitten lisäjopina että liikenneyNpyrä kovin on tylsä. siihen jotain särmää pitäs. kun niin kovin luova olen ja uusia ratkaisuja lokistiikkaan pitäs kunnallakin niin jos jotain kivaa uutta sitten siähen.

mie tietysti että hetihän minä siähen liikennejudanssiin ne liikennevalot PANEN ja jotain muuta muotoa ko se iänikunen yNpyrä. tähti tossa nyt tuli enshätiin mieleen ja toinen on ihan perinteinen suunnikas.

mutta että näillä nyt sitten tästä etiäpäin ja ehtoollahan son taas sitä mypapaitaa viritettävä kun tuonointuo lahtibois tulee tännepäin.

mut siitä sitten myöhemmin ja son nyttemmin sau.